nasib baik


nasib baik the poslaju now has a customer service centre.. I called back and request for a second delivery .. ergh. alhamdulillah.. problem solved
Oh, the customer service centre : 1-300-300-300 Email : csc@pos.com.my

Advertisements

5 thoughts on “nasib baik

  1. Hanim says:

    poslaju mmg!! 90%i kena pick up. org nak lari dr bilik atas turun bwh bukak pintu pun xsempat.sanggup suruh org guna pos ekspress drp poslaju*emo*emo*

  2. betul tuh..i pun bengang kadang2 kang servis diorang..ada bell kat rumah..tapi tak reti2 nak tekan..mcm mana nak dgr kalau just bagi salam kat luar tu..selalu kena g amik sendiri kat poslaju..menci tau

  3. MADAM:ZOORA says:

    kan kan kan? kena email ni kat customer service.. tadi mr postman tu kan.. masa i kata.. tunggu la kejap. nanti kawan saya datang.. dia jawab: saya ada banyakkk lagi bende nak hantar ni.. panasss ni tau!!! huhuhu actually we pay for the service rite????

  4. Sheffa says:

    Kita selalu letak email add office.pasal most of the time,kena amek kt post office,pasal postman malas nak tekan loceng..huhuhuhu

  5. MADAM:ZOORA says:

    mmh ni guna alamat office pun… tapi office kan lunch time kul 1-2 .. dia datang plak masa lunch time tu .. of course tak de orang.. ada je org kat dalam.. behind the other door.. tapi dia tak tekan loceng :Pnext time boleh guna number customer service ni.. i did called and request for second delivery .. so tak yah pi ambik dah..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: