to fill in the gaps


I’m going back to Kl today.. since Zahraa is sleeping (if she’s not, I cant get near to the pc!!), and I’ve done packing, I made a peek here (I have to have something to do).. And I remembered I’ve been tagged by Neeza!! This is great to do.. at times like this.

Her tag is PERKARA NIKMAT err.. sounds like lain mcm je ek???

So, my perkara nikmat is:

1) Korek telinga – I like!!! Even dah tak de apa pun.. suka jugak nak korek.. Some one said its not good to do it with cotton buds.. but I do love to do it..

2) Makan Aiskrim – mm sedapnya… and this is been shared with my husband too!! We used to share a bowl of ice cream while watching tv or dvd.. hmm now there’s Zahraa.. we can have them only when she’s asleep.. Or try to finish it really quick so that she could only taste skettt je.. (mak ni kedekut)

3) Selesai semua solat fardhu – usually after Isyak of course.. perasaan bila lipat sejadah tu mcm . haaa.. leganya.. alhamdulillah.. selesai dah tugas hari ni…

4) Selongar barang dari beg lepas balik dari shopping – Halo!!! some ladies jgn tak mengaku eh.. I know some of you love to do this too.. Bila balik from shopping, bukak semua barang and tgk what you’ve got… suka suka suka

5) Shower – This is the greatest thing to do when I’m tired…. have a shower, then lie down.. arghhhhhh that feels great!!!!

Heheh as usual, a tag has to be passed on rite ???
So, I’m tagging –

1. Mye (as usual.. you have to be on my list)
2. Liz ( no eception, you too)
3. Elly
4. Bai (ye. Baizurah Idris)
5. Kayla ( hope you read this.. really know what you’d love to do now)

Advertisements

8 thoughts on “to fill in the gaps

  1. Drama Mama says:

    haish…kenapakan aku slalu di tag..hahahaglad ur well enough to do the tag, zoora.. 😀

  2. mye says:

    lupa ko balik kl minggu ni.aku ni takes time nak vacuum habuk kat 'blog aku' tu (haha) & kalau nak tweet tak muat 140 characters *duhh*…makanya aku jawab kat sini lah, bley?!1. kena garu! – ultimate nikmat! i'm yet to receive kayu penggaru from kamal as my bday present, dia tak jumpa2 lagi. sabar je lah.2. korek telinga sendiri & korek telinga sarah – ya, sarah pun dah naik syok kena korek telinga. aku lak suka korek telinga dia sbb banyak betul harta karun dia simpan, abis cotton bud aku, yey!3. tgk balik barang2 shopping tadi – ya betul! samalah kita. dah la aku ni bukan suka beno shopping (don't take my words wrongly, just that aku susah jumpa barang2 yg aku carik..tension!). i need a personal shopper.4. minum milo panas dlm ofis yg sejuk beku ni – enuff said5. makan mknn yg best – buat masa skarang ni, teringinnn nak makan sambal tempoyak dgn nasi panas dgn ayam kurmaaaa…uwarghh… lagi 2 jam nak bukak puasa ni! sabar….sabar….

  3. liz says:

    what? no exceptions?

  4. ZOORA says:

    hahahahahaaa.. first time aku tgk org jawab tag kat comment form… we've made a record now… reading things like this really makes me feel better…….

  5. kayla says:

    eh best gak la jawab tag kat comment box terus. kira boleh terus baca semua org skali harung ye tak? heheh so aku pun nak join jawab kat sini gaks, instant beb!so perkara nikmat for me (kena list brape ek? sebrape yg ada je lah ye)1. hot showers! dok sini mmg air panas otomatik ada dlm paip, so mmg bestnyeee dok kat hot shower… i'm sooo thankful for the invention of hot shower! (balik malaysia nnt wajib nak kena install hot shower yg powerr nye kat umah!)2. tidur berselimut with bantal peluk… uhhh heavennnn :)3. minum teh o panas2 suam2… uhhh i can drink cups and cups of teh o…4. HUGS! i'm such a hugger! nak lagi2 di-hug dek hubby…mmg hilang segala penat n stress.5. bukak surat. takde la senikmat mana, tapi kalau ada surat dlm peti, even bil, rasa mcm bizi nye aku nihhh..mcm soo grown up that i have to pay bills (seriously, even until now i get a bit of thrills receiving letters with my name in the mailbox. it makes me feel so darn important and such an 'adult'! hahah boleeyyy??)kesimpulannya, marilah kita bersyukur kerana masih boleh merasa nikmat yg ada di dunia ni… Alhamdulillah.. .:)

  6. ZOORA says:

    dapat surat??? wow..kayla.. u remind me those days we were waiting for letters… hmm surat atas tisu?? la la la la la la .. hikhikhikhik – there're gonna be 5 girls smiling at this moment and i know who – and you all know what i mean

  7. mye says:

    wakaka zoooraaa!! jgn ingatkan aku zaman itu!! sgt lawak tahap dewa ok. rasa cepat betul generasi berubah, skarang ni ada ke org ber pen-pal lagi? hahaha…kayla, aku mmg sangat la boleh bayangkan ko excited dpt surat.. LOLs!!

  8. ZOORA says:

    hahaha.. mmg lawak.. its like THE experience of life.. berkejar balik hostel pergi kat postbox.. bukak and baca surat ang giggling…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: