oren


susahnya nak carik baju budak perempuan warna oren yg lawa.. huhuhu

*selalu kes mcm ni .. susah cari.. hari tu susah cari biru……

Advertisements

2 thoughts on “oren

  1. Drama Mama says:

    zoora, cari baju siap ka? aku ada beli kain kat jakel i think early this year kot for my BIL kenduri, memang la sangat susah nak cari orange.tapi dah theme colour dia orange, melilau la pegi cari so i finally got one, takla cantik mana sangat, but that's the best I could get for less than RM200.http://a-drama-mama.blogspot.com/2009/06/yone-azri-kuala-pilah-reception.htmlkalau ready made, pegi cari kat kedai sari lah i'm sure they have many of that color. tapi tak dapat la baju kurung, bollywood style bole la hehehe

  2. ZOORA says:

    Kan? orange was difficult.. guess what .. aku kawin kat kl warna oren ok!!!! kesian la family aku carik sebenarnya kan????aku dah dpt baju oren.. easy. masa pi jakel kat kl hari tu . diorang dah byk jual baju kurung dah siap sekarang so aku beli kurung pahang warna oren. Dress zahraa susah.. baju kurung boleh la carik.. but nak pi jenjalan susah la budak tu .. suak lari.. so abah dia nak suruh pakai dress.. baju kurung kat rumah je.. beriya nak sedondon kan?? that makes having raya so much fun!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: