baby no more


Lately Zahraa wants to do everything on her own… Yeah.. maybe she thinks, she’s no baby anymore….

http://www.youtube.com/get_player

Advertisements

7 thoughts on “baby no more

  1. aisha says:

    zura, sungguh2 dia makan ek..tak pandang kiri kanan pun… makan telur ke apa? awat dia ludah balik? but she's so cute la.. agak2 ada chance tak aku jumpa dia on my wedding? hehehe

  2. hady says:

    zoora : sedih tak bila anak nak buat sendiri semua benda?(ceh, ada anak pun belum, ada hati nak dapatkan tips, haha..)

  3. ZOORA says:

    dia kalau makan mmg mcm tu .. sungguh sungguh.. hmm kalau ludah balik tu ada la termasuk bawang ke, apa ke… dia tgh makannasik lauk telur masak lemak..hadi – ko sungguh peka..mmg betul!!!!! sedih plak bila anak tak nak kita suap.. rasa mcm dia tak perlu kita dah… huhuhu

  4. hady says:

    zoora : itu belum lagi kalau anak dah duk kolej atau kahwin, sure nangis2 sedihtapi takpe, sementara dia kecik lagi, enjoy lah membesarkan dia.. 🙂

  5. ZOORA says:

    ngko bila plak nak venture bende2 mcm i??? ada budak ofis aku .. minat kat ngko .. tau tak..tapi aku kata ko dah ada girlfreind

  6. mye says:

    wahh..hadi ada peminat! tak laratttt!!!eh apa ni cerita pasal hadi pulak..ni entry zahraa la!bagusya zahraa concentrate makan! kagum… kagum… *clap*clap*clap*

  7. hady says:

    zoora + mye : hahaha, aku ada 40 orang anak sedara sekarang! seronok jadi bapak ni.. eh, bapak sedara.. hehehe..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: