Glee!!!


I love glee!!! I mean love it!! I havent been watching music entertaiment show lately but to glee, I really could say no thanks… It is funny, entertaining … you’d keep going on watching to see their next moves and songs.. and the script writing has been creative too!!!

My favorite character is that Kurt guy – his gharacter is so funny and fun to watch.. hmm never mind, I’ll skip the review and let you all watch it and enjoy it yourself!!

Keep on believin’!!!!

Advertisements

4 thoughts on “Glee!!!

  1. aisha says:

    zoora, best kan this show.. aku siap download abih citer nak tgk non stop.. giler fun..lagu dia pun suma best..

  2. ZOORA says:

    aah, aku pun download jugak!!!!

  3. mye says:

    aku suka episode 4 sbb adalah episode kurt—- "all the single ladies!!!!" ahakss.. kat rumah aku skarang tgh sibuk dok nyanyi lagu endless love je (kamal la tu ya…bukan aku–dan dia dah dl dua2 volume glee nyer soundtrack :P) sejak tgk episode yg rachel nyanyi dgn mr.shu *yg-sungguh-oh-poyonyerr itu*. aku juga suka sue sylvester. muahahaha…girl power okeh!!! apa pun, 30rock tetap no.1 dihati!!! glee no.2. hehe. heroes dah tak de dlm senarai 😛

  4. ZOORA says:

    haaa.. betul.. suka bab kurt tu !!! cool la budak kurt tu .. hahah mamamt chantekkk ok… but ada satu bab rollin' yg semua dance guna wheel chair tu besttt……

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: