fake phone call


Kayla has wrote her entry on fake phone calls. It was tremendously funny!!!!! Seriously. its even funnier just because I did the same thing.. almost the same thing.. i tot i am the only crazy ones.. rupanya I am totally not alone!!!!

My fake phone situation –

i – Too boring in a too long meeting.. buat buat tgk phone and they say ‘oh’, then pick up and say ‘hello? hello? tak dgr laa..’ while rush out from the room

ii – Was busy on phone-either on the bus or lrt-suddenly the person on the other line goes missing.. but I continued talking… sbb malu nak berenti tiba2.. after being excited on the phone.. who knows?

Kayla has funnier fake phone situation in her blog.. hahah believe me.. its funny

Advertisements

5 thoughts on “fake phone call

  1. aisha says:

    Hahah..aku pernah buat mcm tu kat the gardens midvalley..sbb masa tuh dah nak terkencing sangat..menonong jer pergi carik toilet.. bw handphone jer..handbag kat hubby.. cari punyer carik, terjumpa la toilet gah yang canggih manggih siap ada mcm orang jaga pintu hotel lagik.. pandang atas skali tajuknyer "Premier Washroom" RM5 per entry.. nak cover malu nyer pasal sebab tak bw duit, pura2 angkat telepon mcm ada orang call pastu pusing kuar terus.. terus ilang rasa nak terkencing..hehehhe..kesimpulan nyer bawak la duit RM5 dlm poket if nak gi toilet kat Gardens..

  2. ZOORA says:

    hahaha alasan yg baik utk fake call

  3. k22 says:

    zoora, ur no 1 is hilarious!!! *gelak guling2 virtual* hahaha degap degup tak jantung masa nak buat lakonan itu?

  4. ZOORA says:

    tak degup langsung.. cool giler punya adegan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: