another shawl style to share


Photo 29
So here is another style to share with all o u. If u want a relax look, a.k.a tak suka kepala kena balut/belit, u can try this. Its easy and comfortable to wear style. u can do this to work, or jamuan raya tahun ini 😀
All u need is an inner neck of your choice, some pins a (i use 2 pins, and 3 brooch..wah banyak tu kaya pakcik jual kerongsang) and a 2 meter shawl (any end type would do)

Enjoy!

<p><a href=”http://vimeo.com/48714843″>IMG 5140</a> from <a href=”http://vimeo.com/user12477973″>zurahanim</a&gt; on <a href=”http://vimeo.com”>Vimeo</a&gt;.</p>

Advertisements
Tagged , ,

4 thoughts on “another shawl style to share

  1. Nadia says:

    Seeing u in the video remind me how creative u are back then in Jasin. Skrg pun sama jugak..

  2. Sri says:

    kih kih kih.. kelakor tgk. dah namanya ibu kan, buat apa pon tetap kena layan anak mintak tolong bukak kan coklat!!
    Aku plak selalu kena multi tasking sambil driving, bukak coklat, cucukkan straw air kotak, posing utk Adam amik gambar, amik toys terjatuh la.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: